Care sunt cele mai interesante subiecte abordate astazi de presa de business?
"Guvernul estimeaza venituri in scadere din impozite, dar mizeaza pe cresterea incasarilor din TVA si accize", scrie Ziarul Financiar, intr-un articol despre asteptarile Executivului cu privire la veniturile incasate anul acesta.

Money.ro scrie ca Danone, Lafarge, Arcelor Mittal isi rostogolesc datoriile. "Gigantul industriei alimentare, unul dintre cei mai mari producatori de ciment si compania siderurgica numarul unu a lumii au anuntat emisiuni de obligatiuni pentru refinantarea datoriilor".

Jurnalistii de la Capital.ro au aflat "De ce dispar punctele de loialitate de pe facturile operatorilor de telefonie mobila". Motivul? "Acestea au termene de valabilitate".

"Daca nu obtinem listarea Romgaz la Sibex, atunci ma retrag", a declarat Teodor Ancuta, presedintele Consiliului de Administratie al Sibex, intr-un interviu acordat ziarului Bursa.

Financiarul scrie despre previziunile analistilor bancari cu privire la cursul de schimb de anul viitor. "Analistii financiari se asteapta ca la finalul lui 2011 BNR sa decida o reducere a dobanzii de politica monetara, pana la 6%".

"Media la final de an: TV-ul, regele care si-a sapat singur groapa, printul care respira prin marketing, radioul aproape invizibil" - o analiza publicata de DailyBusiness.

Din Gandul aflam de ce tine Guvernul la noul Cod al Muncii. "Ne intoarcem la saptamana de lucru de 6 zile?", se intreaba jurnalistii cotidianului.

"De ce se opune Franklin Templeton infiintarii Electra si Hidroenergetica" scrie Evenimentul Zilei, intr-un material despre piedicile puse in calea crearii celor doi campioni energetici nationali.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri