Citeste ce informatii are astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Nouriel Roubini: Solutia ramane restructurarea datoriilor. Recomand Germaniei sa coboare impozitele si sa isi amane consolidarea fiscala pentru a mentine in viata cererea, scrie HotNews. Masurile pripite de austeritate fiscala aplicate in SUA si Europa vor sufoca procesul de crestere si vor prelungi perioada de "convalescenta", a declarat luni la Praga economistul Nouriel Roubini, profesor de economie şi afaceri internaţionale la Universitatea New York si presedinte al Roubini Global Economics.

Cel mai mare mall de pe Bursa a castigat 8 milioane de euro intr-o zi, noteaza Ziarul Financiar. Actiunile Unirea Shopping Center (SCDM), compania care controleaza magazinul Unirea din centrul Capitalei si inca un centru comercial la Brasov, au crescut ieri cu 16% pe piata RASDAQ, pe fondul unor tranzactii mai ridicate decat in mod obisnuit.

Cat te costa sa mergi la schi de Craciun si Revelion in Bulgaria, Austria si Romania, scrie Money.ro. Daca vreti sa schiati de Craciun si Revelion, puteti alege din selectia de oferte realizata de Money.ro pentru Bulgaria, Austria si Romania. Preturile pachetelelor turistice variaza de la un 146 euro/persoana in Pamporovo, la 600 euro/persoana in Poiana Brasov.

Capital intreaba Cum se explica pretul ridicat al carburanților vanduti in Romania. Lantul de procesare si transport neperformant tine pretul benzinei si al motorinei la valorile actuale. Taxele impuse de stat sunt printre cele mai mici din Europa.

DailyBusiness.ro
prezinta Managerul de 3 miliarde de euro: Planurile polonezului care conduce Fondul Proprietatea.

Previziuni CE: PIB-ul Romaniei va inregistra o contractie de 1,9 procente in 2010, anunta Bursa. Economia Romaniei se va contracta cu 1,9 procente in acest an dar va iesi din recesiune in 2011, cand Produsul Intern Brut ar urma sa inregis-treze o crestere de 1,5 procente, se arata in noile previziuni de toamna publicate ieri de Comisia Europeana.

Cheltuielile pentru achizitia de masini si deplasarile in strainatate cresc cu peste 40%, scrie Financiarul.

Lectia Greciei a fost bine invatata, noteaza Curierul National. Ajutand Irlanda, Europa si FMI spera sa stopeze declansarea unui incendiu financiar ce ameninta deja sa se extinda si la alte tari.

Rusia are o ”ostilitate" fata de Romania, titreaza Romania libera. Presedintele Traian Basescu crede ca Basarabia ar putea reveni in urmatorii 25 de ani intre granitele Romaniei, daca romanii de pe cele doua maluri ale Prutului isi vor dori acest lucru. Deocamdata insa, presedintele constata inconfortul dat de relatia de neincredere pe care Romania o are cu cea mai mare putere din regiune, dar si persistenta celor care se lasa influentati si „fac jocuri folositoare altor state".

Barcelona spulbera Real Madrid cu scorul de 5-0, scrie Adevarul.

Evenimentul zilei
prezinta Ghidul unei emigrari reusite. Romani plecati deja in strainatate, sociologi, psihoterapeuti si consilieri in cariera le ofera un set de sfaturi utile celor care s-au hotarat sa-si incerce norocul in strainatate.

MESAJUL SECRET DESPRE „TERORISM” TRIMIS cu 5 zile inainte de rapirea ziaristilor. CE AFLA SUA din Romania, titreaza Gandul.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri