Zeci de politisti si mascati, coordonati de ofiteri ai DGA si de procurori ai DNA, au descins, marti dimineata, in vamile Stamora Moravita (Timis) si Naidas (Caras - Severin), mai multi vamesi si politisti de frontiera fiind suspectati de luare de mita si inlesnire a traficului cu tigari din Serbia, scrie 9AM.
Descinderile la punctul de trecere a frontierei Naidas din judetul Caras-Severin s-au incheiat, iar la ora transmiterii acestei stiri doua elicoptere MAI au aterizat in zona punctului vamal, cu acestea urmand sa fie adusi la Bucuresti aproximativ 20 de vamesi si politisti de frontiera.

In prima parte a zilei, doua elicoptere MAI aterizasera in apropierea Vamii Naidas, cu acestea urmand sa fie adusi la Bucuresti, pentru a fi audiate la DNA, cel putin 20 de vamesi si politisti de frontiera suspectati de luare de mita si inlesnire a traficului de tigari din Serbia.

Peste o suta de persoane, vamesi, politisti, dar si presupusi traficanti de tigari, sunt vizate de descinderile care au avut loc, marti, dimineata, la punctele de trecere a frontierei Stamora-Moravita (Timis) si Naidas (Caras-Severin).

Potrivit unor surse judiciare, angajatii celor doua puncte de trecere ale frontierei au fost monitorizati mai multe luni, timp in care anchetatorii au strans probe legate de contrabanda de tigari netimbrate aduse din Serbia.

La punctul de trecere al frontierei Stamora-Moravita, intr-un schimb se castigau aproximativ 5.000 de euro de la contrabandistii de tigari, banii fiind apoi impartiti intre angajati.

Citeste mai multe aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri