Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Financiarul scrie ca in zece ani, casele s-au scumpit de sase ori, in vreme ce veniturile au crescut de 2,5 ori.

Portalul money.ro trece in revista spitalele care vor scapa de comasare sau reprofilare, dupa ce managerii unitatilor i-au convins pe oficialii Ministerului Sanatatii sa nu le inchida.

Birocratia din randul autoritatilor este evidentiata de Ziarul Financiar, care scrie ca un document emis de un minister poate avea si 14 semnaturi.

Dailybusiness trateaza pe larg evolutia actiunilor Fondului Proprietatea, iar brokerii nu exclud ca "pe fondul secetei financiare, titlurile FP sa coaboare spre nivelul de 0,4 - 0,5 lei".

"Ce raspunzi la cele mai grele intrebari de interviu?" este titlul materialului principal de pe incont.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri