Swiss-based Windex Group GmbH will build in Romania the first wind turbines and blades manufacturing facility in Constanta, which represents a total investment of €25 million, according to Nicolae Eduard Simion, chief executive of the group’s subsidiary in Romania.
“The construction for the facility will begin in two months, which is expected to last 12 months, so as to meet orders as soon as possible. The cost of the project is covered by the group”, said Eduard Simion.

He said that for the time being, the group is in talks with potential clients.

“We will have 100 workers. The turbines will have a capacity of minimum 225kW at 2.5MW”, said Eduard Simion.

He added that Windex opened a branch in Romania earlier this year, Windex Beast Technology.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea English »



Setari Cookie-uri