Antoaneta Curteanu a preluat astazi functia de presedinte al ALB - Asociatia Societatilor Financiare, inlocuindu-l pe Bas Hoekstra, managing partener al ING Lease IFN.
Astfel, in urma votului exprimat de catre Adunarea Generala Anuala a Asociatiei de astazi, in structura comitetului director al ALB - Asociatia Societatilor Financiare a fost votata in functia de presedinte Antoaneta Curteanu (foto), managing partener al UniCredit Leasing, in timp ce vicepresedinte a ramas seful Cetelem Romania, Gilles Zeitoun.

In luna mai a anului trecut, Asociatia Societatilor Financiare din Romania (ALB) Romania il numise in functia de presedinte pe Bas Hoekstra, managing director la ING Lease.

Piata romaneasca de leasing ar putea creste in acest an cu pana la 10%, raportat la volumul finantarilor acordate comparativ cu 2010, estimeaza Antoaneta Curteanu, directorul general al societatii UniCredit Leasing, liderul pietei de profil.

In anul 2010, membrii ALB au finantat active in valoare totala de 1.024 milioane euro (91%), iar companiile neafiliate in valoare de 97 milioane euro (9%), astfel incat totalul contractelor semnate in aceasta perioada (dupa valoarea activelor finantate) de catre membrii ALB si companiile neafiliate insumeaza 1.121 milioane euro.

ALB este membra in Comitetul Director al Federatiei Europene a Asociatiilor de Leasing - Leaseurope, coordoneaza secretariatul general al grupului pentru Europa Centrala si de Sud-Est a Federatiei Europene si este membra a Federatiei Europene a Creditului de Consum - Eurofinas.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri