BCR Leasing IFN, subsidiara a Bancii Comerciale Romane, ofera o reducere de 15% din pretul de vanzare pentru un numar de 100 de autoturisme si vehicule comerciale aflate in parcul sau de vehicule recuperate.
„Vehiculele au garantia unor kilometri reali, sunt expertizate de evaluatori Anevar, sunt inmatriculate, iar procentul de reducere se aplica fata de pretul recomandat si cotatia pietei. Vehiculele pot fi achizitionate de persoane fizice sau juridice, prin cash, leasing sau credit”, se arata in comunicatul companiei.

Reducerea de 15% din pretul de vanzare, pentru cele 100 de autoturisme si vehicule comerciale aflate in parcul sau de vehicule recuperate, se traduce prin discount-uri cuprinse intre 288 si 3.456 euro. Promotia este valabila pentru cererile de cumparare depuse in perioada 14 aprilie - 10 iunie 2011.

Un numar de 39 de masini rulate, printre care si autovehicule, pot fi vizionate la standul BCR Leasing IFN din cadrul Targului Auto Second Hand (TASH), organizat la Baneasa Shoping Center incepand de joi 14 aprilie, pana duminica 17 aprilie 2011.

Detalii despre intreaga oferta de revanzare a companiei sunt disponibile pe site-ul revanzare.bcr-leasing.ro.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romaneasca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane (BCR).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri