Daca sunteti client Garanti Bank si utilizati serviciul de internet banking Garanti Online aveti sansa de a castiga zilnic premiul de 100 RON bonus pe card sau chiar marele premiu- un laptop Sony Vaio.
Garanti Bank a lansat in data de 4 aprilie o campanie cu premii dedicata clientilor persoane fizice care realizeaza prin Garanti Online cel putin o tranzactie pana la data de 1 iunie 2011.

Pe parcursul campaniei, puteti castiga premiul zilnic (de luni pana duminica inclusiv) in valoare de 100 RON bonus daca ati realizat tranzactia cu numarul 100 in ziua respectiva. Suma primita bonus va fi transferata pe cardul dumneavoastra de debit GarantiBank24 sau pe cardul de credit Bonus Card.

Totodata, daca ati realizat tranzactii in perioada 4 aprilie – 1 iunie, aveti posibilitatea de a castiga unul dintre cele doua mari premii, care constau in cate un notebook Sony Vaio si conexiune la internet pentru 12 luni.

Primul laptop a fost deja acordat in urma extragerii la sorti organizate in data de 2 mai 2011, urmand ca cel de-al doilea laptop sa fie oferit in cadrul tombolei din data de 2 iunie 2011, la care puteti participa daca ati efectuat cel putin o tranzactie pe parcursul lunii mai.

Iar daca nu sunteti client al bancii, mai aveti inca timp sa solicitati si sa activati serviciul de internet banking in orice agentie Garanti Bank. Apoi puteti realiza cel putin o tranzactie pana la data de 1 iunie 2011 pentru a intra in competitia pentru cel de-al doilea laptop Sony Vaio oferit premiu!

Va asteptam pe pagina noastra de Facebook unde puteti afla zilnic mai multe detalii, precum si numele castigatorilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri