Bancile grecesti din Romania dispun de capitalizare suficienta si raman un instrument important de finantare pentru oamenii de afaceri din cele doua tari, a declarat seful statului elen, Karolos Papoulias, in intalnirea avuta, la Bucuresti, cu premierul Emil Boc, scrie Mediafax.
"Prezenta bancilor grecesti care opereaza pe piata Romaniei este importanta. Bancile grecesti din Romania au capitalizare suficienta si sunt un instrument deosebit de important atat pentru oamenii de atat din Grecia, cat si din Romania", a spus presedintele Greciei.

Seful statului elen se afla in vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Traian Basescu.

In discutia avuta dimineata cu oficialul grec, presedintele Traian Basescu a declarat ca cele sapte banci grecesti din Romania, care detin aproximativ 27% din piata bancara romaneasca, au un comportament "absolut corect" si isi desfasoara bine activitatea, contribuind la iesirea Romaniei din recesiune.

Marti si miercuri, in Grecia este greva generala, declansata la apelul centralelor sindicale fata de proiectul controversat de austeritate pe termen mediu 2012-2015, care se dezbate in Parlament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri