Millennium Bank, parte a grupului portughez cu acelasi nume, ofera clientilor care au un card de debit atasat contului de salariu posibilitatea de a primi inapoi pana la 100 lei lunar din valoarea cumparaturilor efectuate la supermarketurile si benzinariile din Romania.
„Decizia de a recompensa platile efectuate la supermarketuri si benzinarii este strans legata de comportamentul clientilor, statisticile noastre indicand ca doua din trei cumparaturi achitate cu un card de debit in Romania sunt realizate la aceste categorii de comercianti. Cardul este unul de debit, si nu de credit, asadar clientii nu platesc nicio dobanda si, in plus, primesc bonusuri in bani”, a precizat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Potrivit bancii, clientii primesc inapoi 3%, in limita a 100 lei lunar, din valoarea cumparaturilor de minimum 300 lei. Aceasta suma poate fi cumulate dintr-un numar nelimitat de tranzactii la supermarketuri si benzinarii, indiferent de valoarea individuala a acestora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri