Banca Comerciala Romana (BCR) vrea sa atraga micii fermieri in Programul Rabla pentru Tractoare, cu o solutie de finantare la o dobanda de 7,9% pe an, variabila in functie de EURIBOR 3M si avans incepand de la 15%.
Solutia, denumita Pachetul pentru agricultori, se adreseaza intreprinzatorilor agricoli care doresc sa apeleze la Programul Rabla pentru Tractoare, la care banca percepe o dobanda de 7,9% pe an, variabila in functie de EURIBOR 3M si avans incepand de la 15%. BCR ofera, in plus, 6 luni asigurare gratuita pentru utilajele agricole, prin BCR Asigurari.

In aceasta perioada a anului, principalele nevoi ale micilor fermieri sunt legate de finantarea achizitiilor de seminte, motorina, ingrasaminte, etc. Am creat o oferta care cuprinde finantare in leasing pentru utilajele agricole, credite pentru capitalul de lucru, pentru investitii, precum si depozite, operatiuni si asigurari. In mod special, credem ca acum este momentul ca micii fermieri sa scape de utilajele vechi si sa isi achizitioneze masini agricole performante, a declarat Melania Mirea, responsabil afaceri si produse pentru microintreprinderi in cadrul BCR.

In cadrul ofertei BCR, creditele au o structura de garantii, axata pe garantiile acordate de fondurile de garantare si pe echipamente, inclusiv cele achizitionate din credit. Depozitele in lei beneficiaza de un bonus de 0.25% la dobanda iar pretul pentru asigurarea culturilor, a bunurilor sau a întreruperii activitatii este redus cu 5%.

BCR a finantat in campania agricola de primavara, microintreprinderi din principalele zone agricole ale tarii, indeosebi din jumatatea sudica a Romaniei, care concentreaza mari suprafete agricole. Majoritatea imprumuturilor acordate au fost pentru finantarea capitalului de lucru, valoarea medie a unui credit fiind de circa 125.000 lei. Majoritatea clientilor care au aplicat pentru finantare au avut o cifra de afaceri de circa 200.000 euro.

BCR, membra a grupului austriac Erste, are o retea de peste 2.000 de bancomate si peste 18.000 de POS-uri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri