Raiffeisen Leasing a finantat in primul semestru al anului curent active in valoare totala de 36,4 milioane euro cu un numar total de contracte incheiate de 852, ceea ce reprezinta o crestere cu 80%, potrivit companiei.
O pondere de „37% din valoarea finantata a fost rezultatul promovarii produsului de leasing prin reteaua de agentii Raiffeisen Bank. Clientulbeneficiaza de consultanta in construirea pachetului optim de solutii financiare in sistem leasing si sistem bancar. Pana la acest moment segmentele carora le-am adresat produse speciale au fost vehicule comerciale pentru transporturi, echipamente pentru agricultura si flote auto pentru IMM-uri”, a declarat Felix Daniliuc (foto), director general Raiffeisen Leasing.

Comparativ cu primul semestru din 2010, compania a inregistrat in prima parte a acestui an o crestere cu 80% la 36,4 milioane euro cu un numar total de contracte incheiate de 852 pentru bunuri finantate, in conditiile in care piata de leasing a crescut cu 22%.

Raiffeisen Leasing a finantat in aceasta perioada vehicule in valoare totala de 22,5 milioane euro, ceea ce reprezinta o dublare a valorii totale, comparativ cu primul semestru al anului trecut. Vehiculele comerciale finantate detin o pondere de 63%, restul de 37% revenind autoturismelor.

Valoarea echipamentelor finantate s-a ridicat la 13,9 milioane euro, sectoarele favorite in aceasta perioada fiind sectorul constructiilor 33% si agricultura 23% din totalul echipamentelor finantate.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Clientii Raiffeisen Leasing sunt, in principal, persoane juridice, de la IMM-uri la corporatii multinationale si municipalitati. Compania are acoperire nationala, fiind prezenta in 12 mari orase din Romania. Finantarea in leasing este accesibila prin toate agentiile Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) incepand cu anul 2004.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri