Raiffeisen Bank, a treia banca locala in functie de active, a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o crestere cu 50% a cererii de carduri credit comparativ cu perioada similara din 2010, potrivit unui comunicat al institutiei.
„Acest rezultat este cu atat mai imbucurator pentru noi cu cat vine intr-o perioada economica marcata de dificultati si incertitudini pentru toata lumea”, a spus Gabriel Chenescu, manager Card de Credit la Raiffeisen Bank.

Banca si-a extins in ultima perioada reteaua partenerilor din programul de rate fara dobanda cu inca trei magazine – Baumax, Noriel si Kika.
Programul de rate fara dobanda permite plata de bunuri in magazinele partenere cu cardurile de credit, direct la casa sau pe internet.

Sistemul functioneaza in magazine precum Altex, Domo, Media Galaxy, B&B Collection, Leonardo, eMAG, Cellini, Musette, Bigotti sau Intersport.

Raiffeisen Bank a ajuns la o retea de 10.000 de EPOS-uri si 1.100 de ATM-uri in Romania. Banca are aproximativ 1,7 milioane de carduri active in portofoliu, dintre care peste 350.000 sunt carduri de credit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri