Raiffeisen a intrat pe segmentul administrarii fondurilor mutuale, dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat constituirea societatii de administrare a investitiilor, SAI Raiffeisen Asset. Management. Reprezentantii companiei nu au oferit detalii referitoare la proiectele vizate in perioada urmatoare, sustinand ca "sunt in studiu mai multe variante".

La finele anului trecut, presedintele Raiffeisen Asset Management, Mihail Ion, a declarat agentiei Mediafax ca societatea de administrare ar urma sa lanseze patru produse, diferentiate in functie de preferintele investitorilor. In plus, potrivit lui Ion, pentru clientii cu disponibilitati financiare ridicate, Raiffeisen va oferi posibilitatea crearii unor portofolii individuale, in functie de profilul si asteptarile de randament ale acestora.
SAI Raiffeisen Asset Management a fost infiintata la inceputul lunii noiembrie si are un capital social de 3,6 milioane de lei (un milion de euro). Actionarul principal este Raiffeisen Bank Romania - 99,99%, alaturi de patru persoane fizice romane.

La finele anului trecut, activul net al fondurilor mutuale a ajuns la circa 120 milioane de euro, potrivit datelor Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri