Millennium Bank a lansat un pachet tranzactional promotional pentru IMM-uri, care ofera clientilor in primele sase luni de contractarea produsului o reducere totala de pana la 80% fata de costurile achizitionarii separate a produselor incluse in pachet.
Potrivit bancii, pachetul IMM contine un cont curent in lei fara comision si zece plati lunare in lei gratuite efectuate prin internet banking. Comisionul de administrare a pachetului este de 10 lei pe luna.

„Contul IMM este o buna varianta pentru clienti de a-si administra fondurile intr-un mod avantajos. Acestia au costuri minime pentru operatiuni si acces facil la conturi oricand si de oriunde. In plus, in actualul mediu economic, companiile se confrunta adesea cu nevoia de a accesa rapid finantare. Creditul IMMediat satisface aceasta nevoie si ofera bancii sansa de a sprijini IMM-urile”, a declarat Ecaterina Ristea, Director Dezvoltare Produse Corporate la Millennium Bank.

Clientii Millennium Bank pot beneficia si de recent lansatul Credit IMMediat, pentru care primesc aprobarea financiara in numai trei zile lucratoare de la data depunerii dosarului si costuri avantajoase.

Creditul este acordat fie din fonduri BERD, fie din surse proprii ale Millennium Bank si poate fi accesat pentru investitii sau pentru capital de lucru, precum si pentru alte nevoi financiare.

Acesta se adreseaza companiilor cu o cifra de afaceri de peste 500.000 de euro si are o structura transparenta de costuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri