Credit Europe Bank a lansat cardul de debit cu display si intentioneaza sa vanda 10.000 de unitati in perioada urmatoare.
Romania este a treia tara din lume, dupa Taiwan si Turcia, unde este lansat un astfel de card de debit cu display.

Cardurile integreaza toate functiile de plata ale unui card conventional. Posesorii de carduri Credit Europe Bank pot genera o parola doar prin simpla apasare a unui buton de pe card. Parola, afisata o singura data, este apoi utilizata pentru a adauga un nivel de securitate suplimentar procedurii de autentificare pentru tranzactii online.

MasterCard cerceteaza de doi ani functionalitatea cardurilor cu afisaj si considera ca aceasta tehnologie a ajuns la un grad de maturitate potrivit pentru a fi folosita.

Cardul cu display permite utilizatorilor sa beneficieze de informatiile si de functionalitatea cardului. In viitor, MasterCard impreuna cu utilizatorii sai intentioneaza sa lanseze o gama larga de produse cu display.

Viitoarele carduri cu display vor sustine o serie de functii utile, precum generarea parolei dinamice, afisarea soldului, totalul punctelor de loialitate, lista tranzactiilor recente, actualizarea limitei de credit/cheltuiala si suma tranzactiei curente, informatii de transit ticketing, mesaje de marketing transmise de emitator.


O trasatura atractiva pentru cardul cu display este posibilitatea de a afisa soldul contului pentru cardurile de debit si preplatite. Conceptul a inregistrat scoruri foarte bune in cadrul studiilor realizate in randul clientilor. Conform cercetarilor de piata, 57% dintre cei care au un card de debit ar folosi mai des un card cu functia de afisare a soldului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri