Pierderile Intesa Sanpaolo in Romania au crescut de peste patru ori in primele noua luni ale anului, de la 4 milioane de euro in 2010 la 17 milioane de euro in acest an, a anuntat grupul italian.
Veniturile operationale au scazut cu 6,5% in primele noua luni, la 35 milioane de euro, in timp ce costurile operationale s-au redus cu 12,1%, la 27 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Depozitele atrase de la clienti s-au situat la 500 de milioane de euro la finele lunii sptembrie, la fel ca in iunie, dar in urcare cu 25% fata de 400 de milioane de euro la finele anului trecut.

Soldul creditelor a stagnat la 800 de milioane de euro, atat fata de decembrie, cat si comparativ cu iunie.

Activele totale ale bancii in Romania se situau la 1,2 miliarde de euro in septembrie, in stagnare fata de sfarsitul primului semestru, in timp ce raportat la decembrie au avansat cu 20%, de la 1 miliard de euro.

Valoare creditelor indoielnice a urcat la 69 de milioane de euro, de la 64 milioane de euro in decembrie si 68 milioane de euro la finele lunii iunie.

Creditele substandard si restructurate au crescut de aproape doua ori fata de sfarsitul anului trecut, de la 32 milioane de euro la 60 milioane de euro. In iunie, portofoliul de astfel de credite se situa la 51 milioane de euro.

La nivel de grup, profitul Intesa Sanpaolo a scazut de la 2,2 miliarde de euro in primele noua luni ale anului tercut la 1,93 miliarde de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri