Martin Evry se intoarce la biroul Ernst & Young din Romania in calitate de partener in departamentul de audit, dupa ce timp de un an a fost delegat pentru a dezvolta echipa de audit din Serbia.
Evry s-a alaturat pentru prima data companiei Ernst & Young in Africa de Sud in anul 1987, unde a condus biroul din Swaziland timp de opt ani, inainte de a veni in Romania in 2006.

Incepand din 2006, el a contribuit la dezvoltarea departamentului de audit al Ernst & Young Romania timp de patru ani.

Martin Evry este specializat in auditul companiilor internationale si locale de diverse dimensiuni si din industrii variate, dar in special din domenii precum productie industriala, bunuri de larg consum, retail si constructii.

De asemenea, in 1986, el a devenit membru al Institutului Contabililor Autorizati din Marea Britanie si Tara Galilor, iar in Romania este membru al Camerei Auditorilor Financiari (CAFR).

„Sunt incantat sa revin in Ernst & Young Romania si sa continui proiectele dezvoltate aici impreuna cu colegii mei. Am finalizat cu succes misiunea mea din Serbia si ma bucur sa ma intorc in Bucuresti, cu idei noi si obiective extinse pentru perioada urmatoare”, a declarat Martin Evry.

Martin se va axa pe coordonarea proiectelor complexe de audit pe care Ernst & Young Romania le va derula pentru companii de mari dimensiuni si va conduce echipe integrate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri