UniCredit Tiriac Bank si Fondul European de Investitii au semnat un acord de garantare in cadrul Initiativei Jeremie (Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises), care va permite bancii sa acorde IMM-urilor noi imprumuturi in valoare totala de pana la 87,5 milioane euro.
Potrivit acordului de garantare, al treilea de acest fel in Romania, UniCredit Tiriac Bank va putea acorda credite pentru investitii si extinderea intreprinderilor mici si mijlocii de pe piata locala, in conditii mai avantajoase si cu niveluri solicitate de colateral reduse, datorita garantiilor disponibile prin Initiativa Jeremie.

Banca va acorda aceste imprumuturi timp de doi ani, incepand din primavara anului 2012, iar termenele de rambursare vor fi de maximum 6 ani.

Initiativa Jeremie este finantata din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), in cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" 2007-2013.

Din primavara anului 2012, UniCredit Tiriac Bank pune la dispozitia IMM-urilor credite de investitii garantate pana la 80% cu ajutorul instrumentului oferit de FEI din fonduri europene.

Principalul avantaj al acestui instrument este ca nu presupune comision de garantare si faciliteaza accesul la creditare pentru IMM-urile care doresc sa investeasca si nu dispun de suficiente garantii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri