Actionarii Eureko Asigurari de Viata au hotarat infiintarea unei noi pozitii de director general adjunct, care va fi ocupata de directorul comercial, Alexandru Leondari, numirea fiind aprobata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.
"Incepand cu 5 decembrie, Alexandru Leondari s-a alaturat prezentei echipe executive a Eureko Asigurari, ca director general adjunct, numirea fiind aprobata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor", se arata intr-un comunicat al companiei, potrivit Mediafax.

Cel de-al doilea director general adjunct al Eureko Asigurari de Viata este Carmen Radu.

Leondari a preluat pozitia de director comercial al Eureko in luna iulie a acestui an.

Inainte de ocuparea acestei pozitii, el a lucrat pentru Aviva Group Romania ca director general adjunct si director de distributie.

Parte a grupului financiar olandez Eureko, subsidiara din Romania este unul dintre principalii jucatori de pe piata asigurarilor de viata, sanatate si pensii private.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri