Banca Transilvania a lansat, in luna februarie, Contul de Economii la vedere pentru persoanele fizice, cu o dobanda anuala de 7,5%, respectiv 7,75%, in functie de nivelul sumei din cont, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Banca da, astfel, clientilor sai persoane fizice, posibilitatea de a dispune oricand de banii din cont, dar si de a depune sume pe toata perioada de constituire a depozitului, in functie de optiunea fiecaruia, atata timp cat exista un sold de minimum 1.000 RON. Contul de Economii la vedere este un depozit constituit pe termen de 1 an, dobanda bonificandu-se si capitalizandu-se lunar in contul de economii la vedere.

De asemenea, toate persoanele care apeleaza la un cont de Economii la Vedere pana in data de 31 martie a.c. vor primi si un abonament Internet-banking BT24, gratuit pe o perioada de 6 luni. Astfel, Banca Transilvania ofera nu numai randamente avantajoase, dar faciliteaza clientilor sai accesul la banii proprii, de oriunde, in conditii de confort, mobilitate si beneficiind de consultanta gratuita.

Desi, incepand cu toamna trecuta, s-a aliniat la scaderea brusca a dobanzilor platite la depozitele populatiei, Banca Transilvania a revenit cu dobanzi real pozitive, fiind cu un pas inaintea celorlalte banci de retail din sistem. Suntem o banca romaneasca si cresterea numarului de clienti romani, persoane fizice si mici intreprinzatori este esentiala pentru noi, cel putin la fel de esentiala ca si profitabilitatea. De aceea am crescut dobanzile la depozitele in lei, din acest punct de vedere luand locul unei banci importante care acum cateva luni era inca romaneasca. Vrem sa continuam ritmul accelerat de crestere a creditelor in lei, sustinand micii intreprinzatori si persoanele care inteleg sa investeasca in viitor, declara Ionut Patrahau.

Pentru a confirma acest fapt, Banca Transilvania a inteles sa majoreze, incepand din 24 februarie a.c., toate dobanzile bonificate pentru depozitele constituite de persoanele fizice si juridice, acestea ajungand la 7,5% p. a., la termen de 1, 3, 6 luni, respectiv la 7,75% p.a., la termen de 9 si 12 luni.

Despre BANCA TRANSILVANIA (www.bancatransilvania.ro): Banca Transilvania este piesa central a Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA, cu sediul central n Cluj-Napoca. Este prima instituie bancar din Romnia, cotat la Bursa de Valori Bucureti (BVB), n anul 1997. Dup 12 ani de activitate, este unul dintre cei mai atractivi emiteni la BVB. Cu peste 220 de sucursale i agenii n ntreaga ar, banca este prezent n toate zonele economice importante. Are o cot de pia de peste 3,5%, aflndu-se n topul primelor 10 bnci din Romnia, n funcie de active.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri