Portalul Asigura.ro, operat de catre Netrisk Romania, ofera vizitatorilor Autovit.ro ce isi achizitioneaza un autovehicul nou sau second-hand, cotatii pentru RCA, acestea putand fi comandate direct de pe site, precum si estimari pentru CASCO, in baza unor parametri predefiniti, se arata intr-un comunicat al brokerului.
“Vizitatorii (n.r. site-ului autovit.ro) pot sa comande asigurarea RCA sau sa afle in timp real o estimare generala pentru asigurarea facultativa CASCO, in baza unor parametri predefiniti, oferita de asigura.ro”, a declarat Razvan Pavel, directorul general al Netrisk Romania.

De asemenea, pentru fiecare anunt nou postat pe site, un utilizator va primi un voucher de reducere la incheierea de polite RCA de 20 lei.

Netrisk Broker de Asigurare a incheiat recent si un parteneriat cu eMag, cel mai mare magazin online din Romania, prin care a fost lansata o oferta de polite de asigurare RCA in cadrul eMag Marketplace.

Cea mai mare pondere in totalul politelor de asigurare incheiate in Romania in acest moment este reprezentata de asigurarile de tip RCA. Daca la nivelul intregii piete de asigurari, peste 35% din vanzari sunt reprezentate de politele RCA, in mediul online ponderea acestora se apropie de 85%, datorita accesului facil la oferta extinsa, precum si a modalitatii confortabile de comanda si de primire a politelor, comparativ cu mediul offline.

Asigura.ro este cel mai vechi portal de asigurari online din Romania, fiind operat de catre Netrisk Romania, subsidiara a companiei Netrisk.hu - cel mai mare broker traditional de asigurari auto din Ungaria, avand peste 800.000 de clienti.

Autovit.ro este cel mai important site specializat in anunturi auto-moto din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri