Dezbaterea organizata de Banca Nationala a Romaniei "De la Marea Dezordine la Noua Normalitate", programata pentru ora 18:00, a fost amanata pentru scurt timp, la cererea invitatilor, care au dorit sa urmareasca discursului presedintelui Traian Basescu, informeaza Mediafax.
Tehnicienii de la BNR au preluat pe ecranele din sala Mitita Constantinescu din sediul central al bancii central un post de televiziune care transmite in direct mesajul presedintelui Basescu.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care trebuie sa tina cuvantul de deschidere al dezbaterii nu si-a facut aparitia pana la ora transmiterii acestei stiri.

La eveniment participa reprezentanti ai Consiliului de Administratie al BNR, presedinti de banci si analisti, scriitori si critici literari, oameni de cultura.

BNR a transmis marti invitatie pentru dezbaterea axata pe noua carte a lui Adrian Vasilescu, "Biletul de iesire din criza". Printre vorbitori se mai numara, alaturi de autor, Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, Valentin Lazea, economist-sef al BNR, si Vasile Iuga, Country Managing Partner al PwC Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri