BCR Leasing a lansat un produs de finantare adresat firmelor pentru achizitia vehiculelor comerciale mai vechi de 6 ani, comercializate de Cefin Romania, se arata intr-un comunicat al companiei.
Oferta celor doua companii - vehicul si finantare - reprezinta o solutie pentru firmele care vor sa cumpere un vehicul comercial cu o vechime mai mare de 6 ani si care nu isi pot finanta integral achizitia din resurse proprii.

„Necesitatea de a crea un astfel de produs de finantare este rezultatul unei analize atente a nevoilor societatilor comerciale si a cererilor venite din partea clientilor Cefin. Exista multe companii care activeaza in domeniul constructiilor sau transporturilor si care nu isi pot permite in acest moment sa achizitioneze vehicule comerciale noi, avand in vedere costurile ridicate. Pentru aceste companii, produsul nostru va fi o gura de oxigen, care le va permite sa ramana active in piata, intr-un mediu economic inca dificil”, a declarat Bogdan Speteanu (foto), director general BCR Leasing.

De altfel, interesul companiilor pentru acest tip de vehicule rezulta si din configuratia parcului circulant de vehicule comerciale al Romaniei, care este format preponderent din masini cu o vechime de peste 6 ani. Tranzactiile de vanzare – cumparare de vehicule comerciale rulate au reprezentat un segment de piata cu dimensiuni ce au ajuns in 2011 la dublul volumelor de vehicule noi vandute.

Un beneficiu important al clientilor este ca vehiculele achizitionate prin acest serviciu de finantare beneficiaza si de garantie tip drive-line pe o perioada de sase luni, valabila in reteaua de service autorizat Cefin.

„Aceasta oferta ne va ajuta sa devenim mai competitivi si in ofertele pentru inlocuirea marilor flote, pentru ca in principal vehiculele comerciale inmatriculate in perioada 2002 si 2006 sunt produsele tipice de trade-in”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Romania.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane (BCR), parte a grupului financiar central-european Erste. Compania ofera in prezent o gama completa de servicii de leasing financiar.

CEFIN este dealer autorizat Iveco de vehicule comerciale rulate. Compania detine in prezent 8 puncte de vanzari de vehicule comerciale si center service situate in Bucuresti, Arad, Constanta, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti si Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri