Presedintele UNPR, Marian Sarbu, a fost avizat de comisiile parlamentare de specialitate pentru functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
De asemenea, comisiile parlamentare l-au validat pe Ion Giurescu, propus de PSD, pentru postul de vicepresedinte al CSSPP, scrie Mediafax.

Audierile in comisiile de buget si economice ale Senatului si Camerei Deputatilor s-au desfasurat cu usile inchise, la final nefiind facute declaratii oficiale.

Mai multi membri ai comisiilor au confirmat validarea celor doi, precizand ca propunerea lui Marian Sarbu pentru functia de presedinte al CSSPP a fost aprobata cu uninimitate.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni dupa-amiaza vor avea loc audierile candidatilor pentru posturile de conducere in sapte institutii, care urmeaza sa fie validati in sedinta plenului reunit de marti, de la ora 15.00.

Copresedintele USL Crin Antonescu a anuntat, luni, ca doar PSD isi va desemna candidati pentru institutiile aflate in subordinea Parlamentului, in timp ce PNL si PC nu vor face propuneri in acest sens.

Parlamentarii celor trei formatiuni nu participa la audierile in comisii si nici la votul in plen.

foto: mmuncii.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri