CEC Bank a redus costurile aferente creditelor ipotecare, imprumuturilor pentru investitii imobiliare (altele decat cele ipotecare) si creditelor de nevoi personale garantate cu ipoteci imobiliare cu pana la 2 puncte procentuale.
Totodata, au fost operate modificari in ceea ce priveste comisionul de administrare credite, in vederea uniformizarii si simplificarii structurii de costuri.

"Masura de reducere a costurilor aferente creditelor noi pentru persoane fizice completeaza demersul CEC Bank initiat la inceputul lunii martie, prin care banca a redus dobanzile aferente creditelor in derulare, acordate in lei. Semnalul pe care dorim sa il transmitem in piata este de sustinere a clientilor si de stimulare a creditarii pe acest segment, prin reducerea dobanzilor la creditele persoanelor fizice, atat in lei cat si in euro”, a declarat Radu Ghetea, presedintele CEC Bank.

Noile dobanzi practicate de banca

Credite acordate in lei

Tip credit Dobanda noua DAE anterior DAE nou
Credit ipotecar ROBOR 6M + 1,90 p.p. 9,27% 9,26%
Credit pentru investitii imobiliare ROBOR 3M + 2,90 p.p. 11,83% 9,80%
Credit nevoi personale cu ipoteca ROBOR 3M + 3,50 p.p. 14,99% 11,03%

Credite acordate in euro

Tip credit Dobanda noua DAE anterior DAE nou
Credit ipotecar EURIBOR 6M + 6,00 p.p. 9,72% 8,41%
Credit pentru investitii imobiliare EURIBOR 3M + 6,50 p.p. 11,14% 8,66%
Credit nevoi personale cu ipoteca EURIBOR 3M + 6,70 p.p. 11,26% 9,41%

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri