Romexterra Bank a operat luna aceasta o reducere cu 3% a dobanzii percepute pentru faciliatatea de descoperit de cont acordata pe carduri, de la 22% la 19%.

Romexterra Bank detine in portofoliul sau carduri care se adreseaza persoanelor fizice si juridice, emise sub siglele MasterCard si Visa, organizatii internationale in cadrul carora banca este membru principal.

Reteaua de ATM-uri proprii numara in prezent 100 de aparate functionale si 40 de POS-uri instalate la unitatile teritoriale ale bancii. Strategia bancii prevede extinderea retelei astfel incat, la finele anului in curs, sa insumeze 170 de ATM-uri.

Din punct de vedere al cardurilor emise, banca detine 2% din piata. Romexterra Bank ocupa locul 7 in topul bancilor prezente pe piata cardurilor.

Anul trecut, Romexterra Bank a implementat sistemul 3D Secure, pentru securizarea tranzactiilor pe Internet, efectuate cu cardurile bancii, emise sub sigla MasterCard.

Prin reducerea dobanzii cu 3 puncte procentuale la descoperirea de cont acordata prin intermediul cardurilor, Romexterra Bank se aliniaza trendului descendent al dobanzilor practicate in acest moment pe piata din Romania, spune Daniel Indreica, Director Directia Carduri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri