Actiunile Flamingo International vor fi incluse miercuri, 15 martie, in indicele ROTX (Romanian Traded Index) cotat la Bursa din Viena, potrivit unui comunicat comun al operatorilor de piata din Bucuresti si Viena. Potrivit comunicatului transmis vineri, Comitetul pentru indicele ROTX a plasat sub supraveghere, pana in luna iulie, actiunile companiilor Compa Sibiu si Biofarm Bucuresti, care ar putea fi incluse in indice, concomitent cu excluderea societatii Antibiotice Bucuresti.In prezent, indicele cuprinde actiunile Banca Transilvania, BRD-Groupe Socit Gnrale, Banca Comerciala Carpatica, Petrom, Rompetrol Rafinare, Impact, Antibiotice Iasi.

Ultima modificare a componentei ROTX a fost operata la finele lunii octombrie a anului trecut, cand titlurile Bancii Comerciale Carpatica si cele ale producatorului de medicamente Antibiotice Iasi au fost incluse in indicele ROTX, iar titlurile Turbomecanica au fost excluse.
Indicele ROTX, denominat in lei, euro si dolari, a fost lansat in luna martie a anului 2005 si reflecta evolutia unor actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Recent, Flamingo International si-a majorat capitalul social cu aproximativ 31,6 milioane de lei, pentru a finanta achizitia Flanco International. In prezent, capitalul social al companiei este de 52,235 milioane RON. Acordul pentru achizitia integrala a Flanco International SRL, de la Flanco Holding, a fost semnat in luna ianuarie. Valoarea totala a tranzactiei este estimata la circa 37 milioane de euro. Totodata, la inceputul lunii martie, Flamingo International si-a majorat facilitatea de credit pe termen scurt obtinut de la ING Bank, de la 12 la 18,9 milioane de euro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri