Romanian International Bank (R.I.B.) si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii( F.N.G.C.I.M.M) au incheiat la inceputul lunii martie conventia de finantare-garantare a IMM-urilor informeaza un comunicat al bancii
Pe baza acestei conventii RIB finanteaza 60% din valoarea creditului, iar FNGIMM 40%. Fondul garanteaza integral creditul acordat, urmand ca beneficiarul creditului sa constituie garantii imobiliare si mobiliare. Conditiile de eligibilitate sunt cele stabilite prin reglementarile bancii, agreate si de FNGCIMM.

Incheiarea acestui parteneriat vine sa confirme strategia bancii de orientare catre segmentul IMM, categorie cheie de clienti pentru RIB si a carui dezvoltare doreste sa o sprijine afirma presedintele Romanian International Bank, Ion Nitu.

Romanian International Bank este o banca cu un capital majoritar american, avand ca actionar principal familia Daniel Roberts, actionarul majoritar al bancii americane, Merchants Bank of California. Banca se afla pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 20 sucursale, aflate in Bucuresti(8) si in tara, aflandu-se intr-un amplu proces de dezvoltare a retelei de unitati.

Strategia de dezvoltare a bancii prevede ca in anul 2007 banca sa opereze printr-o retea teritoriala de 33 de unitati, extindere ce va fi sustinuta si prin dezvoltarea si imbunatatirea produselor si serviciilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri