ABN AMRO Bank Romania a lansat cardul de credit Card Perfect, sub sigla MasterCard, disponibil in varianta Standard si Gold, emis in RON.
Cardul de credit ABN AMRO este un instrument de plata prin care se poate beneficia de facilitati precum avans in numerar si reinnoirea automata a creditului, alaturi de caracteristicile standard de acceptare internationala, avansuri in numerar, acces la ATM, emiterea de carduri suplimentare.

Cardul ofera flexibilitatea returnarii a minimum patru la suta sau a intregii sume de plata.

Daca soldul total la data reglarii este platit pana la data scadenta, nu va fi aplicata nici o dobanda in cazul achizitiilor cu amanuntul pentru o perioada de pana la 51 de zile.

In cazul in care clientul opteaza sa-si reinnoiasca automat creditul, atunci se va aplica o dobanda de 2,33 la suta pe luna, de la data respectivei tranzactii cu amanuntul, in cazul unei retrageri de numerar, clientului i se va calcula dobanda de la data tranzactiei.

Posesorii cardurilor de credit ABN AMRO care calatoresc in afara tarii si isi achita cheltuielile legate de calatorie cu un card de credit ABN AMRO (avion, tren, hotel, etc.) sunt asigurati in cazul unui accident survenit in timpul calatoriei. Suma acoperita este de 50.000 euro pentru detinatorii de carduri Gold si 25.000 euro pentru Standard. Cardurile de credit ABN AMRO ofera protectie suplimentara in cazul decesului posesorului (acoperirea sumei de plata) si in cazul pierderii involuntare a locului de munca (plati timp de 12 luni).

Clientii pot beneficia de reduceri de pana la 20 la suta la achizitiile facute cu un card de credit ABN AMRO la peste 100 de parteneri ai bancii (magazine cu articole vestimentare, restaurante, hoteluri, magazine de arta, etc,). Titularul cardului de credit ABN AMRO Gold beneficiaza de intrare libera in salonul VIP din aeroportul Henry Coanda. Aceasta facilitate este valabila pentru titularul cardului de credit si copiii acestuia de pana la 10 ani.

La cererea clientului, pot fi emise pana la trei carduri suplimentare. Titularul cardului suplimentar poate folosi intreaga limita aprobata pentru principalul titular al cardului sau, la cererea acestuia, poate beneficia de o suma mai mica. Cardurile suplimentare pot fi emise in favoarea sotiei/sotului, parintilor, fratilor, surorilor sau a partenerilor.

Serviciul NetBanking, creat special pentru detinatorii de carduri "Card Perfect", ofera o metoda cu totul noua de accesare a informatiilor legate de cardul de credit, 24 de ore pe zi, timp de 365 de zile, din orice colt al lumii, fiind necesara doar conexiunea la Internet.

Cu un pachet complex de facilitati precum vizualizarea extrasului contului de card, verificarea soldului contului de card sau tranzactii prin optiunea Online Cash Advance, acest serviciu va deveni cu siguranta cea mai convenabila metoda de gestionare a operatiunilor legate de cardul dumneavoastra de credit.

Sunand la serviciul pentru clienti disponibil non-stop - ABN AMRO Interactiv, clientii pot discuta orice aspect aparut in timpul folosirii cardului de credit, pierderea sau furtul, pot cere blocarea cardului de credit sau pot solicita informatii despre campaniile promotionale legate de cardurile de credit.

"Lansarea de astazi reprezinta un moment important in istoria bancii noastre din Romania. Cardul de Credit Perfect oferit de ABN AMRO este un nou instrument adaptat stilului de viata al clientilor nostri. Ofera confort, flexibilitate si in acelasi timp reprezinta un simbol al statutului social al acestora", a declarat Peter Weiss, presedintele ABN AMRO Romania.

"Din nou, in procesul de dezvoltare a produselor si serviciilor noastre, am pornit de la nevoile clientilor. Astazi, oferim mai mult decat un simplu card de credit, oferim un instrument bancar de un inalt statut, cu numeroase beneficii financiare strans legate de stilul de viata", a declarat Haris Hanif, director al Consumer Banking ABN AMRO Romania.

ABN AMRO Bank (Romania) S.A., o subsidiara a ABN AMRO NV, una dintre cele mai mari banci din lume, cu active in valoare totala de peste 880 miliarde euro si prezenta in mai bine de 60 de tari si teritorii, este prezenta in Romania din noiembrie 1995. ABN AMRO Romania este prezenta in 15 orase din Romania (Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, lasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara). Utilizand reteaua sa mondiala, banca ofera servicii si produse financiare integrate catre clientii sai persoane juridice si persoane fizice.

Incepand cu septembrie 2004, ABN AMRO Bank a lansat in Romania oferta de servicii si produse destinate persoanelor fizice. Gama de produse s-a dezvoltat rapid, cuprinzand in acest moment conturi curente, carduri, facilitati de descoperire de cont, credite ipotecare, imobiliare si de nevoi persoane, programe de economisire.
.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri