UniCredit Tiriac Bank isi relanseaza oferta de produse de creditare cu ipoteca in lei, dobanda urmand sa fie fixa in primii trei ani, indiferent de tipul imprumutului.
Din al patrulea an dobanda devine variabila – Robor 1 luna/ 3 luni/ 6 luni plus o marja de 4% - pentru creditele ipotecare sau Robor 1 luna/ 3 luni/ 6 luni alaturi de o marja de 5% pentru creditele de nevoi personale cu garantie imobiliara.

Astfel, pentru un credit de achizitie locuinta de 200.000 lei, acordat pe o perioada de 30 ani, DAE va fi 9,54% (dobanda fixa trei ani 8.3% apoi variabila 8.56% formata din Robor la 1 luna + marja fixa 4%), iar rata lunara va fi de 1.545 lei.

Comisionul de analiza dosar se ridica la 1.290 lei, comisionul lunar de administrare al creditului calculat la sold este de 0,05%, iar suma totala de plata la finele perioadei de creditare este de 579.983 lei.

Asigurarea de viata si opinia juridica sunt platite de catre banca, clientul avand de achitat costurile conexe cu evaluarea, taxele notariale, taxa de inscriere la AEGRM si asigurarea de imobil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri