Profitul dupa taxe al Bank of Cyprus in Romania a scazut in primul trimestru cu 85,7%, de la 2,1 milioane de euro in urma cu un an la 300.000 de euro, potrivit datelor publicate joi de grupul financiar cipriot, scrie Mediafax.
Provizioanele bancii in Romania au scazut usor, de la 2,1 milioane de euro la 2 milioane de euro, se arata in raportul financiar al grupului.

Profitul inainte de provizioane s-a redus cu 46,8%, de la 4,7 milioane de euro la 2,5 milioane de euro, in timp ce veniturile nete din dobanzi au coborat cu 27,3%, la 4,8 milioane de euro.

Soldul imprumuturilor a inregistrat un declin de 1%, fata de sfarsitul anului trecut, la 580 milioane euro. Fata de primul trimestru din 2011, declinul a fost de 10%.

Portofoliul depozitelor a crescut cu 0,5% fata de 31 decembrie, la 203 milioane euro, iar fata de primul trimestru din 2011 a urcat cu 9%, la 203 milioane euro.

La nivel de grup, Bank of Cyprus a avut un profit dupa taxe, dupa deducerea impactului detinerilor de obligatiuni guvernamentale elene, de 99 milioane de euro, in crestere cu 33% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Excluzand acest impact, profitul dupa taxe a fost de 295 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri