Millennium Bank, subsidiara locala a celui mai mare grup financiar din Portugalia, ofera depozite la termen de un an in lei, cu plata lunara a dobanzii.
Depozitul poate fi constituit cu o suma minima de 1.000 lei, iar castigurile din dobanda sunt transferate automat de catre banca in contul curent indicat de catre client.

Dobanda anuala este 6,25% pentru depozitele create prin internet banking sau 6% pentru cele deschise in sucursale sau prin call center, pentru sume mai mari de 20.000 de lei.

Sumele de pana la 20.000 de lei beneficiaza de o dobanda de 6% pentru depozitele create prin internet banking sau de 5,75% pentru cele deschise in sucursale sau prin call center.

Deschiderea si administrarea depozitului sunt gratuite.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri