Banca Transilvania a emis peste 5.000 de carduri VISA Gold din totalul de aproximativ 13.000 de carduri premium, cate sunt in prezent in Romania. Astfel, banca este lider de piata la produsele premium, la doar un an dupa lansarea acestui produs.
Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: VISA GOLD este mai mult decat un card, insemnand siguranta, confort si prestigiu. Se pare ca tocmai acest lucru a fost apreciat de piata: valoarea adaugata. Am tintit sus, am depasit asteptarile clientilor, ne-am indeplinit obiectivele asumate si am ajuns astfel lider de piata. Eforturile noastre nu se vor opri aici pentru ca dorim sa fim in continuare un jucator important pe piata cardurilor din Romania si, bineinteles, si pe cea a produselor premium.

Banca Transilvania a lansat cardul VISA GOLD in martie 2005, completandu-si astfel portofoliul de produse. Ideea a fost aceea de a raspunde tendintei de segmentare a pietei cardurilor din Romania si de a oferi un produs special pentru clientii cu venituri ridicate, care au un statut aparte. VISA GOLD este un card premium VISA, in lei, care da posibilitatea detinatorilor sai de a avea acces atat la fondurile proprii, cat si la linia de credit stabilita de banca.

Utilizatorii au acces la peste 30 de milioane de locatii comerciale si la aproximativ 850.000 de ATM-uri din intreaga lume. VISA GOLD este un instrument de plata modern, care poate fi folosit pentru efectuarea de tranzactii si plati la comerciantii din tara si din strainatate, operatiuni pentru care nu se percepe comision. Perioada de gratie stabilita pentru acest card este de pana la 55 de zile.

Posesorii cardului VISA GOLD beneficiaza de servicii speciale de asigurare de calatorie, eliberare de numerar si de card, in regim de urgenta. Echipa dedicata a Bancii Transilvania informeaza lunar clientii cu privire la situatia platilor, partea utilizata a creditului, disponibilitati ramase, suma minima care trebuie rambursata si, in plus, ofera consiliere in toate aspectele privind VISA GOLD.

Banca Transilvania a emis pana acum peste 700.000 de carduri, avand o cota de piata de 9%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri