Volksbank Romania a modificat, incepand cu data de 10 aprilie, conditiile la produsele destinate creditarii persoanelor fizice, informeaza banca.
Astfel, in cazul creditului pentru cheltuieli curente (Easycredit) suma maxima acordata este de 10.000 euro sau sau 35.000 RON, fara avans, fara giranti, fara asigurare de viata.

Dobanda este de 9,9 la suta pentru un credit pe cinci ani si de 11,9 la suta pentru zece ani, in lei si de noua la suta pentru cinci ani, respectiv 9,9 la suta pentru zece ani, in euro.

Comision de aranjament este de 5,5 la suta din valoarea creditului. Poate fi platit de catre client la semnarea contractului sau inclus in valoarea creditului. Comisionul de rezerva minima obligatorie este pentru creditele in euro de 1,85 la suta pe an, aplicat la soldul creditului si platibil lunar o data cu dobanda, iar pentru creditele in RON - 1,36 la suta pe an aplicat la soldul creditului si platibil lunar o data cu dobanda

In cazul creditului pentru pentru locuinta suma este nelimitata si depinde doar de venitul net al familiei. Avansul solicitat este de 25 din valoarea investitiei, perioada de rambursare- 28 ani, dobanda de 5,95 la suta pe an pe an pentru creditele in euro (scade de la 6,75 la suta pe an) si de 7,75 la suta pe an pentru creditele in RON. Comisionul de aranjament reprezinta unu la suta din valoarea creditului.

Comisionul de analiza a dosarului se ridica la 35 euro sau 125 RON, comisionul de gestiune la 90 euro sau 325 RON, iar comisionul de rezerva minima obligatorie este pentru pentru creditele in euro de 1,85 la suta pe an, aplicat la soldul creditului si platibil lunar o data cu dobanda si pentru creditele in RON - 1,36 la suta pe an aplicat la soldul creditului si platibil lunar o data cu dobanda.

Pentru Optimus - creditul pentru cheltuieli curente pe perioada indelungata nu exista o limita maxima a sumei ce poate fi acordata, aceasta depinzand doar de venitul net al familiei. Nu se solicita avans sau asigurare de viata, iar perioada de rambursare este 20 ani pentru creditele in euro si 25 ani pentru creditele in RON, iar dobanda se cifreaza la 5,95 la suta pe an pentru creditele in euro (scade de la 6,75 la suta pe an) si de 7,75 la suta pe an pentru creditele in RON.

Comisionul de aranjament este de unu la suta din valoarea creditului, cel de analiza dosar de 35 euro sau 125 RON, comisionul de gestiune de 90 euro sau 325 RON, iar comision de rezerva minima obligatorie pentru creditele in euro de 1,85 la suta pe an, aplicat la soldul creditului si platibil lunar o data cu dobanda, iar pentru creditele in RON - 1,36 la suta pe an aplicat la soldul creditului si platibil lunar o data cu dobanda.

Suma maxima ce poate fi acordata de creditul auto depinde doar de venitul net al familiei. Creditul se acorda fara avans, fara giranti si fara asigurare de viata.

Comisionul de aranjament este de minim unu la suta din valoarea creditului (in functie de dealer), cel de analiza dosar de 30 euro sau 100 RON, iar comisionul de rezerva minima obligatorie, pentru creditele in euro, de 1,85 la suta pe an, aplicat la soldul creditului si platibil lunar o data cu dobanda si, pentru creditele in RON, de 1,36 la suta pe an aplicat la soldul creditului si platibil lunar o data cu dobanda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri