Bancpost, subsidiara locala a grupului elen EFG Eurobank, a lansat o facilitate de overdraft pentru intreprinderile mici si mijlocii.
Prin acest tip de finantare, clientii care au un istoric de tranzactionare cu banca pot accesa in orice moment sume de bani intr-o anumita limita aprobata, pentru acoperirea deficitului de capital de lucru curent.

Facilitatea de overdraft se acorda in lei, nu necesita garantii materiale, iar aprobarea se face rapid, in 2 zile lucratoare.

Produsul completeaza si gama variata de facilitati de credit oferite de banca pentru segmentul intreprinderilor mici si PFA. Mai mult, pana la 31 iulie, clientii care acceseaza o facilitate de overdraft se bucura de gratuitate la comisioanele legate de facilitate si de una dintre cele mai competitive dobanzi.

“Am lansat anul trecut pachetele tranzactionale Basic, Star si Premium, iar interesul pentru acestea in randul clientilor nostri a fost peste asteptari. Avem confirmarea ca strategia bancii bazata pe relationare cu clientul si nu pe produs, este cea potrivita. Overdraftul a venit ca o completare fireasca fiind cea mai flexibila facilitate de credit din gama noastra de produse de finantare adresate micilor intreprinzatori. Segmentul este in atentia Bancpost si lucram in continuare la imbunatatirea serviciilor adresate celor care practic constituie motorul economiei romanesti si angajeaza jumatate din forta de munca din sectorul privat”, a declarat Ana Cernat, director executiv al diviziei Companii Mici si PFA.

Pachetele tranzactionale Basic, Star si Premium acopera diverse profile de business si sustin performanta companiilor mici printr-o oferta preferentiala, adaptata etapei de dezvoltare si specificului financiar ale fiecarui client.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri