Secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice, Claudiu Doltu, si Vladimir Bely, presedinte al Consiliului de Administratie al Bancii Internationale pentru Cooperare Economica (BICE), au discutat despre initierea rapida de catre BICE a unui program de dezvoltare a resurselor umane.
Programul se va adresa Ministerului Finantelor Publice din Romania, studentilor romani si mediului romanesc de afaceri, in special IMM-urilor.

Programul agreat de secretarul de stat Claudiu Doltu si presedintele Consiliului de Administratie BICE urmeaza sa ofere potentialilor participanti din Romania o mai buna intelegere a oportunitatilor pe care Romania le poate intampina, ca urmare a faptului ca este membra BICE.

In acelasi timp, programul da posibilitatea BICE de a-si imbunatati intelegerea evolutiilor economice din Romania, in special a celor din mediul privat.

Secretarul de stat Claudiu Doltu si Vladimir Bely s-au intalnit cu prilejul celei de-a 119-a Reuniuni a Consiliului BICE, desfasurata la Hanoi (Vietnam).

Romania este membra BICE din anul 1964 si, pana in prezent, nu a dezvoltat proiecte semnificative pe baza resurselor acestei institutii financiare internationale.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri