AXA Asigurari a lansat o asigurare individuala de sanatate care acopera cheltuielile de spitalizare, operatii sau diagnosticarea cu o boala grava - dintr-un pachet de 32 de asemenea boli – si ofera libertatea de a alege clinica sau tara pentru tratament prin decontarea unor sume fixe in functie de pachetul de asigurare ales.
Compania a lansat asigurarea individuala de sanatate, denumita Med Protector, ca raspuns la tendinta populatiei de a apela tot mai mult la sistemul privat de sanatate si la nevoia de a beneficia de servicii medicale de calitate. Astfel, potrivit unui studiu realizat GfK la cererea companiei AXA Asigurari, romanii ar fi dispusi sa plateasca 100 de lei pe luna pentru o asigurare de sanatate.

Med Protector ofera posibilitatea alegerii spitalului pentru internare, rambursand costurile pentru un numar de pana la 210 zile de spitalizare pe an. Noul produs de asigurare acopera costurile de spitalizare si interventii chirurgicale, atat din accident, cat si din imbolnaviri. Clientii companiei pot alege intre patru oferte personalizate: Accident sau Accident Plus, Extra sau Extra Plus.

„Sanatatea este importanta, dar pentru cei mai multi dintre noi nu se regaseste printre prioritati cand vine vorba sa alocam bani pentru ea. Avem tendinta sa credem ca sanatatea este invulnerabila. Cu toate acestea, suntem expusi zi de zi riscurilor, nu numai de accidente, dar si de boala. Iar cand riscurile se transforma in realitate, suntem pusi in fata unor cheltuieli importante de spitalizare sau necesare interventiilor chirurgicale”, spune Violeta Ciurel (foto), presedinte & CEO AXA Asigurari.

MedProtector pune la dispozitie cele mai mari sume asigurate pentru interventii chirurgicale, intre 7.500 si 10.000 de lei, in functie de pachetul ales, se arata in comunicatul companiei. De asemenea, pachetele „Plus” granteaza plata unei sume fixe de 20.000 lei in cazul diagnosticarii cu una dintre cele 32 de boli grave incluse in pachetul oferit de AXA - cea mai mare acoperire de boli grave din Romania, se precizeaza in continuare in sursa citata.

AXA Asigurari, subsifiara locala a grupului francez AXA, a implinit in luna mai un an de la lansarea oficiala pe piata din Romania. Compania a investit 42 milioane de lei anul trecut pentru expansiune, iar volumul de prime brute subscrise a inregistrat o crestere de 22% fata de 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri