Subsidiara romaneasca a Intesa Sanpaolo, a doua banca din Italia, ofera credite pentru finantarea capitalului de lucru in agricultura, in cadrul Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS), iar produsul se adreseaza atat fermierilor inregistrati ca persoane juridice, cat si ca persoane fizice autorizate (PFA) sau intreprinderi individuale, care respecta criteriile de acordare ale acestui tip de credit.
Banca finanteaza 90% din suma mentionata in adeverintele APIA, creditul fiind rambursat in momentul incasarii subventiilor in conturile beneficiarilor SAPS.

Costurile sunt formate dintr-o dobanda calculata ca Robor la 3 luni plus 3% si un comision de acordare de 1,5%.

Un avantaj important este faptul ca pana la momentul incasarii sumelor conform SAPS, clientul nu trebuie sa plateasca nici rate de credit si nici dobanzi.

Subsidiara romaneasca a Intesa Sanpaolo a inregistrat in primul semestru o pierdere de 19 milioane euro inainte de impozitare, pe fondul cersterii creditelor "indoielnice" si a provizioanelor constituite pentru acoperirea acestora.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri