International Canadian Management Agency continua seria seminariilor destinate celor mai noi modele de management si business administration
SEMINARUL FINANCE FOR THE NON FINANCIAL MANAGER din data de 19 Mai 2006 va avea loc la Hotelul Sofitel Bucuresti, Sala New York si este deschis tuturor celor interesati in dobandirea unor cunostinte solide de finante, dar mai ales celor interesati sa integreze conceptele financiare in managementul deciziilor.

Pentru acest seminar, International Canadian Management Agency (ICMA) vi-l propune ca speaker pe profesorul canadian Robert Ironside, cu o experienta de peste 20 de ani in finante si economie. De asemenea, Dl. Ironside a fost co-fondator si director al corporatiei Primeline Capital, iar in prezent este presedintele companiei Learning Dividens, o importanta companie de finante canadiana.

SEMINARUL MARKETING: THE KEY TO CORPORATE SUCCESS din data de 16 Iunie 2006 va avea loc la Hotelul Sofitel Bucuresti, Sala New York si se adreseaza tuturor oamenilor de afaceri care vor sa aprecieze si sa utilizeze cat mai eficient instrumentele de marketing pentru transformarea organizatiei lor intr-una de succes.

Conferinta propusa de ICMA va fi sustinuta de Dr. Gurprit Kindra, profesor de marketing prin excelenta, seful catedrei de marketing din cadrul Universitatii din Ottawa. Dl. Kindra este si un bine cunoscut consultant in Canada. Printre clientii sai ii amintim pe The World Bank, Industry Canada, Health Canada, Public Service Commission, Employment and Immigration.

Pentru detalii si inscrieri, accesati www.icmaromania.ro sau sunati la numarul de telefon 021 - 207 58 99.

Despre International Canadian Management Agency

International Canadian Management Agency este rezultatul colaborarii dintre profesionisti de top din Romania si Canada, colaborare in urma careia a luat nastere o companie de talie mondiala specializata in cercetare de piata, training si dezvoltare pentru manageri din sectorul public si privat.

Aria de expertiza a ICMA acopera domenii precum: marketing strategic, marketing public si social, managementul schimbarii, dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii,
management financiar, dezvoltarea de aliante regionale si globale, managementul sistemelor informationale.

Printre clientii companiei afiliate din Canada fac parte: Banca Mondiala, Canadian International Development Agency (CIDA), Guvernul Cubei, majoritatea departamentelor din cadrul Guvernului Canadei precum si numeroase institutii si companii din Europa, Asia si America de Nord.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri