Credit Agricole Bank Romania, subsidiara locala a grupului francez cu acelasi nume, a lansat doua noi imprumuturi destinate persoanelor fizice - creditul pentru constructie imobil si creditul pentru modernizare sau consolidare imobil.
Creditul pentru constructie se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa construiasca sau sa extinda un imobil, pe un teren aflat in proprietatea acestora.

Daca un client doreste insa sa modernizeze, reabiliteze sau sa consolideze imobilul detinut, atunci acesta poate accesa un credit pentru modernizare.

Valoarea maxima a creditului este de 300.000 euro (sau echivalentul in lei), in cazul creditului de constructie si 200.000 euro (sau echivalentul in lei), in cazul celui de modernizare.

Perioada de acordare a creditelor este de maxim 30 de ani, iar gradul de indatorare poate ajunge pana la 62%. Dobanzile sunt mai reduse pentru clientii al caror venit este virat in conturile deschise la banca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri