Cristian Ionescu, Country Cluster Manager pentru Coface Romania, Bulgaria si Slovacia, paraseste compania dupa o activitate de 9 ani, conducerea urmand a fi preluata de la data de 1 Octombrie, de catre Constantin Coman, in prezent Director General Adjunct pe divizia de servicii.
Cristian Ionescu si-a inceput activitatea in cadrul Coface in Noiembrie 2003 si a contribuit semnificativ la dezvoltarea operatiunilor grupului pe piata din Romania. Astfel, sub conducerea sa, Coface Romania a cunoscut o crestere medie anuala de 51% intre 2003 si 2011.

Chiar si in perioada crizei financiare, Coface Romania a inregistrat o crestere de 52% la sfarsitul lui 2011 fata de anul 2008, ajungand lider de piata in sectorul managementul riscului de credit. Cristian este Fondator si Prim Vice-Presedinte al Asociatiei de Management a Creantelor Comerciale (AMCC), ce reuneste cei mai importanti jucatori din sectorul managementului creantelor comerciale din Romania. Din 2008, Cristian este Alumnus al programului de Executive MBA din cadrul INSEAD, si incepand cu anul 2012, este noul Presedinte al Asociatiei Absolventilor INSEAD in Romania, IAA Romania.

„Am dedicat Coface 9 ani din viata mea profesionala, timp in care am avut performante recunoscute la nivelul grupului si in mediul de afaceri romanesc. Au fost 9 ani de crestere, de dezvoltare rapida a afacerii din Romania, insa probabil ca cea mai mare realizare a mea este echipa extraordinara, extrem de performanta pe care am creat-o la Coface si care imi da incredere in viitorul stralucit al Coface in Romania pentru urmatorii ani. In perioada urmatoare, ma voi dedica dezvoltarii unui proiect antreprenorial”, a declarat Cristian Ionescu.

Constantin Coman (foto), va fi noul Country Manager Coface Romania incepand cu data de 1 Octombrie 2012. El detine o experienta de peste 12 ani in cadrul companiei, conducand divizia de servicii: Colectare Creante si Evaluare & Informatii despre Companii din pozitia de Director General Adjunct, inca din anul 2010. De asemenea, a gestionat intreaga activitate de daune a companiei de asigurari in calitate de manager al acestui departament, inca de la infiintare.

Constantin este absolvent al programului de MBA din cadrul Universitatii Sheffield, UK si detine o experienta solida pe partea juridica, fiind absolvent al Facultatii de Drept din Craiova.

„Sunt fericit si incantat sa preiau conducerea Coface Romania si sper ca impreuna cu echipa mea de management sa continuam sa avem rezultate cel putin la fel de notabile ca pana acum. Prioritatile mele vor fi continuarea dezvoltarii cifrei de afaceri si a profitabilitatii grupului de companii din Romania”, a declarat Constantin Coman, viitorul Country Manager al Coface Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri