Porsche Bank, singura banca specializata pe credite auto de pe piata locala, va lansa un produs financiar destinat creditarii auto, in franci elvetieni.
Creditul este destinat atat persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate sau liber profesionistilor cat si celor juridice - care vor sa isi achizitioneze un autoturism din gama Volkswagen (Audi, Skoda , Seat, Volkswagen, Porsche), informeaza banca.

Creditul poate fi derulat pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 6 ani, iar dobanda este de 6,95% (variabila) (DAE incepand de la 8,36% - valoare calculata pentru un avans de 25% si o perioada de 72 de luni). Exista o taxa unica de administrare, care reprezinta 3% din valoarea creditului si se achita odata cu plata avansului.

Ca urmare a unei consultari atente in ceea ce priveste varianta optima de creditare impreuna cu dealerul, clientul poate opta pentru acest credit auto in moneda elvetiana. Intocmirea dosarului de creditare va fi realizata de catre dealer impreuna cu Porsche Bank, valoarea creditata fiind cuprinsa intre 3.000 si 75.000 de euro, echivalent in CHF (franci elvetieni).

Pentru a intra in posesia autoturismului este necesara plata unui avans de minim 25 % din valoarea acestuia.

Rambursarea creditului se va realiza in rate lunare egale, actualizate la fiecare 3 luni. Pentru rambursarile anticipate se percepe un comision de 2,5% din partea de principal rambursata in avans. Rambursarile anticipate nu sunt, insa, permise mai devreme de 6 luni de la contactarea creditului.Asigurarea casco obligatorie poate fi inclusa in suma creditata. Produsul este disponibil la toti dealerii Volkswagen, Skoda, Seat si Audi incepand cu luna mai a acestui an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri