Pornind de la solicitarile clientilor care efectueaza lunar plata facturilor de utilitati la ghiseele bancare, Banca Transilvania ofera trei solutii alternative gratuite de plata a facturilor: Direct Debit, la ATM-urile bancii si BT 24 - Internet Banking. Aceste servicii sunt disponibile atat pentru clientii existenti ai bancii, cat si pentru persoanele care decid sa apeleze pentru prima data la produsele si serviciile bancii.
Avantajele solutiilor alternative de plata oferite de Banca Transilvania sunt evidente: un buget mai ordonat, esalonand platile lunare conform datelor de scadenta ale facturilor clientilor; confort sporit; economie de TIMP pentru ca, astfel, clientii evita statul la rand; economii de BANI, intrucat alternativele de plata a facturilor sunt oferite gratis de Banca Transilvania; garantia ca facturile sunt platite la scadenta; o intreaga echipa de profesionisti care gestioneaza plata acestora.

Direct Debit este o modalitate moderna de plata prin care facturile emise de un furnizor de utilitati sunt achitate de catre banca, direct din contul clientului. Pentru a beneficia de acest serviciu, clientii trebuie sa-si deschida, gratuit, un cont la Banca Transilvania, sa incheie o conventie de plata prin Direct Debit si sa se asigure ca, la data scadentei facturii, au o suma de bani suficienta in cont.

Plata facturilor la ATM-urile Bancii Transilvania este gratuita pentru posesorii de carduri emise de Banca Transilvania, urmand o procedura foarte simpla si utilizand doar datele inscrise pe factura. Pentru clientii care nu sunt inca posesori de carduri BT, banca pune la dispozitia acestora 13 tipuri de carduri, atat de debit, cat si de credit. Plata facturilor se poate efectua la oricare dintre cele 400 de bancomate ale bancii, in intreaga tara.


BT 24 este solutia de Internet Banking oferita de Banca Transilvania si care permite clientilor efectuarea unei game diversificate de operatiuni bancare prin conectarea la Internet. Persoanele care apeleaza pn n 15 iulie la aceasta alternativa de plata a facturilor beneficiaza de abonament gratuit.

In prezent, fiind o solutie moderna si facila, mii de clienti apeleaza lunar la aceste solutii alternative de plata oferite de Banca Transilvania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri