Paul Ursaciuc, in prezent director executiv al Directiei de Audit Intern, va prelua functia de Chief Operating Officer (COO) al BCR, dupa ce Christian Bruckner a fost promovat in postul de Chief Financial Officer si Membru al Comitetului Director al Erste Group IT International.
„In contextul ultimilor 3 ani, Christian Bruckner a contribuit substantial la dezvoltarea functiilor si subsidiarelor Bancii Comerciale Romane aflate in responsabilitatea sa. Structura operatiunilor si tehnologia informatiilor din cadrul BCR au cunoscut o evolutie semnificativa sub comanda sa, in special in ceea ce priveste design-ul si implementarea noului model operational”, potrivit unui comunicat BCR.

Ursaciuc se va alatura Comitetului Director al BCR in urma aprobarilor regulatorii.

BCR a inregistrat in al doilea trimestru din acest an o pierdere neta de 240,6 de milioane lei, pe fondul reducerii veniturilor din dobanzi si mentinerii provizioanelor la un nivel inalt, iar pe primele sase luni rezultatul negativ a urcat la 546,4 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri