Societatea de asigurari Allianz-Tiriac a lansat o noua asigurare de viata de tip unit-linked, denumita Dinamic Invest, pentru care prima anualizata minima in cazul contractelor de baza cu plata esalonata este de 240 de euro sau 700 de lei, in functie de moneda de plata aleasa de client.
Dinamic Invest are componenta de protectie fixa, indiferent de valoarea primei de asigurare si a modului in care aceasta este platita (esalonat sau anticipat, sub forma de prima unica). Pentru polita de baza, suma asigurata este de 1.000 de euro sau 4.000 lei (in functie de moneda aleasa de client pentru plata primei de asigurare).

Pentru o protectie extinsa (atat in ceea ce priveste nivelul sumei asigurate, cat si al riscurilor asigurate), clientii au posibilitatea achizitionarii de clauze suplimentare: de la clauze ce acopera riscul de deces, la cele privind invaliditatea, boli grave, spitalizare, interventii chirurgicale, cheltuieli medicale etc.

In ceea ce priveste componenta investitionala, Dinamic Invest ofera posibilitatea directionarii plasamentelor atat pe piata interna de capital, cat si pe pietele financiare externe. Clientii pot opta pentru plasamente in lei sau in euro, pentru fiecare dintre aceste monede existand programe investitionale specifice, cu grade diferite de risc.

Noul produs Allianz-Tiriac de tip unit-linked are o plaja extinsa de valabilitate, definita de varsta minima de intrare in asigurare – 15 ani, respectiv cea maxima de maturitate a contractului – 70 de ani. Contractele de asigurare pot fi incheiate pentru o perioada de minim 10 ani.
Incepand din luna octombrie a.c., oferta de produse de asigurare unit-linked a Allianz-Tiriac pentru publicul din Romania va fi reprezentata exclusive de Dinamic Invest.

Allianz este unul dintre cei mai importanti administratori de active din lume, cu active in administrare situate, la 30 iunie 2012 , la un nivel de 1,7 trilioane de euro, din care 1,4 trilioane euro reprezentau active apartinand tertilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri