Ergo Asigurari de Viata, jucator de dimensiuni reduse din piata de profil, are un nou director general, in persoana lui Levente Csaszar (43 ani), care urmeaza sa fie avizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). El a activat in ultimul an in companie pe pozitia de director general adjunct.

Levente Zoltan Csaszar (foto), cetatean austriac nascut la Brasov, a urmat cursurile de Economie si Administrarea Afacerilor ale Universitatii din Viena, activand ulterior in cateva companii de asigurari pe pozitii de actuar, director de produs sau director dezvoltare bancassurance.

Noul director general a preluat mandatul de la Ina Lorincz care s-a alaturat grupului Ergo in urma cu 5 ani, punand bazele si dezvoltand Ergo Asigurari de Viata in primii ani de la infiintare.

ERGO Asigurari de Viata este o subsidiara a Ergo Austria International AG si activeaza pe piata locala din mai 2010. Compania ofera produse de asigurare de tip unit-linked si index-linked, precum si asigurari de protectie a creditului sau cardurilor de credit alaturi de partenerul UniCredit.

La sfarsitul primelor sase luni din acest an, compania inregistra un volum de prime brute subscrise in valoare de 7.012.266 milioane de lei. Numarul de contracte aflate in portofoliul companiei in primul semestru era de 18.015.

ERGO Insurance Group, cu sediul la Dusseldorf, este prezent in peste 30 de tari in intreaga lume. Principalele sale piete sunt Europa si Asia. Cu prime subscrise de peste 20 de miliarde de euro, ERGO este unul dintre asiguratorii cei mai importanti din Europa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri