Millennium Bank ofera clientilor noi un depozit cu maturitatea la cinci luni la o dobanda de 6% pe an, dar si un bonus de 3% din suma depusa in cazul in care persoana isi deschide si un cont de salariu la banca.
In cazul in care la depozit este alaturat un cont curent, bonusul este de 1,5%. Totodata, Millennium Bank va rasplati cu un bonus de 200 de lei persoanele fizice care devin clienti si deschid un cont de salariu la banca.

Promotiile din cadrul campaniei vin in contextul in care institutia de credit a implinit 5 ani de la lansarea pe piata romaneasca.

Campania are in centru pachetul cont de salariu care ofera, printre altele, zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de la ATM-urile Millennium Bank, precum si pentru doua retrageri pe luna de la ATM-urile altor banci, zero comision de administrare pentru serviciile internet banking si call center si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit.

In plus, prin facilitatea Card cu Bani Inapoi, cardul de debit atasat contului de salariu returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din valoarea cumparaturilor efectuate in supermarketuri si benzinarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri