Compania de brokeraj in asigurari Otto Broker a fost selectata de Ministerul Apararii Nationale (MApN) ca Furnizor al Militarilor Romani, in cadrul unui program ce a fost lansat in luna august 2012, prin intermediul caruia personalul militar, activ si in rezerva, beneficiaza de oferte speciale la achizitia produselor si serviciilor de asigurari.

Brokerul de asigurare a fost primul furnizor agreat, care a semnat protocolul cu Ministerul Apararii Nationale, primind Diploma de Furnizor al Militarilor Romani in cadrul unei ceremonii ce a avut loc in data de 8 noiembrie 2012.

"Otto Broker a primit recunoasterea ca furnizor de incredere pentru militarii romani in urma unui proces de evaluare si de analiza a companiei, care s-a finalizat prin semnarea unui protocol cu Ministerul Apararii Nationale. In calitate de furnizor agreat de MApN, vom oferi cadrelor militare [...] preturi preferentiale la produsele de asigurari, negociate cu cele mai importante companii de asigurari [...]. Militarii romani vor primi gratuit, serviciul de asistenta completa la dauna, valabil pentru politele Casco achizitionate prin Otto Broker”, a declarat , managing partner al Otto Broker.

Potrivit acestuia, protocolul incheiat cu MapN va oferi cadrelor militare ocazia de a economisi timp si bani, apeland la serviciile de brokeraj in asigurari oferite de Otto Broker, iar compania va avea oportunitatea sa se adreseze unui segment de peste 100.000 de potentiali clienti - militari activi si in rezerva. Victor Sraer estimeaza ca acest parteneriat va sustine dezvoltarea afacerilor companiei si extinderea cu 10% a portofoliului existent de clienti, pana la sfarsitul anului 2013.

"Consider ca prezenta noastra diversificata, atat in marile centre comerciale din Romania, in agentii stradale sau in mediul online, va ajuta un numar important de cadre militare sa beneficieze de servicii de calitate la cele mai bune preturi", arata Victor Sraer.

In perioada ianuarie-septembrie 2012, Otto Broker a intermediat prime in valoare de 29,9 milioane lei, nivel in crestere cu aproape 38%, comparativ cu acelasi interval din 2011. Compania are o retea de 36 de unitati, 150 de angajati si un portofoliu de peste 120.000 de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri