Raiffeisen Bank a introdus in oferta de economisire pentru persoane fizice depozitele cu termene de constituire de 18, 24 sau 36 luni, atat in lei, cat si in euro, se arata intr-un comunicat al bancii.
Rata anuala de dobanda este fixa pentru toata perioada de constituire, pana la 5,55% in cazul depozitelor in lei la termen de 36 luni, respectiv 3,4% pentru depozitele in euro.

La scadenta soldul depozitelor si dobanda vor fi virate automat in contul curent al clientului.

Noile depozite pot fi deschise in oricare dintre cele 540 de agentii Raiffeisen Bank, prin completarea unui formular. Singurul document necesar este cartea de identitate. Taxele de deschidere si inchidere a depozitului precum si comisionul de administrare sunt zero.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri